JJK KREATIV ROLL-UP

BILLIG roll-up i beste kvalitet – til hele Norge!

roll-upROLL-UP – Gjennom jjk.no får du roll up i beste kvalitet til knallpris. Her får du en roll-up levert i standard størrelse, med fargetrykk, og den leveres komplett med stativ uten ekstra kostnad!

Alle firmaer burde ha en eller flere roll-ups! Roll up er en effektiv, rimelig, flott og enkel eksponeringsmulighet. Her får du plass til viktig informasjon som blir lagt merke til. Med sine to meter i høyden og 85 cm i bredden er den er godt synlig, også fra lang avstand. Roll-upen tar liten plass, kan brukes over alt og er lett frakte. Du kan ha den stående på kontoret og lett ta den med deg rundt på messer og stands.

Roll-up – Kvalitet levert på kort tid!

Roll-upen du får hos oss trykkes i standard størrelse 85cm x 200cm. Dersom du har noen spørsmål eller spesifikke ønsker så ikke nøl med å spørre oss!

JJK Kreativ AS er et firma som tar imot bestillinger og leverer roll-up og andre artikler med trykk til hele Norge. Det er kort leveringstid på alle produkter. Hovedkontoret er lokalisert i Kristiansand. Her kan du hente varene selv dersom du ønsker det.

Og ikke gå glipp av dette:

Vi har også en rekke andre produkter der vi kan trykke på logoen og kontaktinformasjonen din. Dette er produkter som passer perfekt til giveaways og konkurranser som en del av markedsføringen av din bedrift. Det er morsomt både for deg og kunden! Sjekk vårt utvalg her.

Ta kontakt for pristilbud. Vi skreddersyr og lager produkter med trykk etter dine ønsker.

KONTAKT JJK KREATIV AS DAG

Vil du bli kontaktet? Fyll ut feltene under så tar vi kontakt med deg innen kort tid!

Eller ring Nå på: 474 51 745

Navn:
E-post:
Telefon:
Melding: