JJK KREATIV GIVEAWAYS

Produkter med logo – perfekt til giveaways

giveawaysGiveaways medlogo – Trenger du premier til giveaways, konkurranser og små gaveartikler som kan gis bort på messer og til nye kunder? Da kan det lønne seg å gi bort noe med din egen logo på! Originale, flotte og rimelige produkter med din kontaktinformasjon får du hos oss i jjk.no!

Når du skal dele ut noe med logo er det flere ting du bør tenkte på: Du bør ha noe som skiller seg ut, og som folk vil se ofte.

Hvem liker vel ikke å få ting gratis?

Giveaways er en fantastisk form for markedsføring. Å ha premier med logo og kontaktinformasjon er et smart trekk! Når du har brukervennlige produkter som skiller seg ut, samtidig som at de bærer din logo så sørger du for å bli husket. Slike produkter finner du her! Men det trenger ikke bare være giveaways, du kan også finne produkter som matcher din bransje! Kanskje du, for eksempel, er fotograf og ønsker å levere bildene med på en USB med logo? Perfekt, vi fikser det!

Morsomt for deg og kunden!

Vi har mange morsomme og originale gaveartikler. Du kan få mer vanlige produkter som penner og krus, men du kan også få tak i USB-pinner, kortstokk, solbriller, reflekser, lommespeil og mye mer! Disse gaveartiklene er perfekte på messer og premier i ulike typer giveaways.

Det beste av alt:

Du gjør deg synlig, du blir lagt merke til – og når du bestiller gjennom oss trenger det ikke å koste mye! Kontakt oss for et uforpliktende pristilbud. Vi skreddersyr og lager produkter etter dine ønsker.

KONTAKT JJK KREATIV AS DAG

Vil du bli kontaktet? Fyll ut feltene under så tar vi kontakt med deg innen kort tid!

Eller ring Nå på: 474 51 745

Navn:
E-post:
Telefon:
Melding: